Προφίλ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…

“Ελλάδα, Δωδεκάνησα, Ρόδος, Παλιά Πόλη, Μεσαιωνική Πόλη, εστιατόριο, παραδοσιακή, ελληνική, μεσογειακή, κουζίνα, παραδοσιακό, ελληνικό, μεσογειακό, φαγητό”

Αυτά είναι λίγα μόνο από τα κριτήρια που οδήγησαν ανθρώπους να επισκεφθούν το Εστιατόριο Mama Sofia πάνω από μια φορά. Είτε ήρθατε από προτροπή κάποιου φίλου ή απλά από τύχη, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είστε στο σωστό μέρος!

Στο νησί της Ρόδου (γνωστό και ως ´το νησί του ήλιου´ από την αρχαιότητα, λόγω του ήρεμου και ζεστού κλίματος όλο το χρόνο), στην καρδιά της Μεσαιωνικής Πόλης (ανακηρυγμένο ως ´Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς´ από την UNESCO), το Eστιατόριο Mama Sofia διαδίδει την παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή μας κουζίνα σε όλο τον κόσμο από το 1967.

Αξιοποιείστε την ευκαιρία να δειπνήσετε λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον εντυπωσιακό ´Πύργο του Ρολογιού´ και σε περίπτωση που σχεδιάζετε μια ειδική περίσταση για εσάς και τους αγαπημένους σας, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την μικρή και όμορφη ιδιωτική μας σάλα (έως 30 άτομα) για γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια και άλλες θρησκευτικές / κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την τέλεια εμπειρία δείπνου υπερέχοντας σε όλους τους τομείς, από το φαγητό και το κρασί, μέχρι την εξυπηρέτηση και την ατμόσφαιρα. Άλλωστε, η συνταγή της επιτυχίας μας είναι γνωστή. Ποιοτικά υλικά, λογικές τιμές, αξέχαστη οικογενειακή ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση πάντα με ένα χαμόγελο.

Η κα Σοφία και ο σύζυγός της κος Σωτήρης, οι δύο γιοί τους Σταύρος και Γιάννης και τα παιδιά τους Σωτήρης, Tomoko, Δημήτρης, Σοφία και Λουΐζα. Είναι πιο σημαντικός παράγοντας που κάνουν όλα αυτά πραγματικότητα.

28 Orfeos Street, Old Town, Rhodes 85 100